Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

O Reserva Cabernet Sauvignon

Specerijen rijp fruit vol rond zacht | Chili | Colchagua Valley

Lekker bij: Kaas, Lichte vleesgerechten, Rood vlees

O Cabernet Sauvignon heeft aroma's van rijp zwarte bessenfruit, een hint van ceder en een lichte kruidigheid. De smaak is vol en complex met rijp fruit, toast en een vleugje specerijen. Deze wijn heeft een erg goede prijs-kwaliteitverhouding.

Serveer deze wijn op 18°C bij diverse vleesgerechten en milde kazen.

Deze wijn is niet houtgerijpt, omdat Alvaro frisse en fruitige wijnen wilde maken, uitbundig en opvallend van smaak. De druiven voor deze wijn zijn met de hand geplukt en geselecteerd, iets wat je in Chili niet zo veel ziet. Het zijn moderne wijnen, met behulp van de moderne technische installaties van Emiliana gemaakt.

Het Chileense wijnhuis Emiliana is de trotse bezitter van het ‘Fair for Life’-certificaat. Dit certificaat wordt uitgereikt door het Zwitserse IMO (Institute for Marketecology) aan producenten die de Fair for Life-criteria voor eerlijke handel naleven, zoals het afwijzen van dwangarbeid en kinderarbeid, de vrijheid van vereniging en veilige en fatsoenlijke arbeidsvoorwaarden.

De volgende stap was het maken van een serie kwaliteitswijnen onder de naam Elemental. De beste stukjes wijngaard werden hiervoor geselecteerd. De druiven voor deze wijn zijn met de hand geplukt en geselecteerd, iets wat je in Chili niet zo veel ziet. Het zijn moderne wijnen, met behulp van de moderne technische installaties van Emiliana gemaakt.

€ 8,49 € 7,99 per fles
€ 47,94 € 45,00 per doos
(€ 7,50 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

http://www.wijngemak.nl/o-reserva-cabernet-sauvignon