Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

L'Auratae Nero d'Avola rosé

Fris fruitig sappig | Italië | Sicilië

Lekker bij: Aperitief, Lichte vleesgerechten, Pasta

BIO l'Auratae Rosé is een intens fruitige rose wijn met de smaak van noten van wilde bessen en kersen, perzik en rijp exotisch fruit.

Serveer deze wijn als aperitief, bij licht kruidige gerechten, pasta of pizza.

Afkomstig van het huis Feudo di Santa Tressa. Begonnen in 1697, is 50 hectare groot en sinds 2000 in handen van Marina en Stefano Girelli. Gelegen bij Vittoria, in het zuidelijke deel van Sicilie. Op het landgoed werd al jaren biologisch gewerkt maar drie jaar geleden heeft Santa Tressa besloten om dit officieel te laten registeren. En sinds de oogst van 2009 zijn zij dan ook officieel gecertificeerd als biologische wijn. De met de hand geplukte druiven groeien op de vruchtbare bodem van de Etna en profiteren van een koele zeebries die een beetje tegengas geeft tegen de hitte uit het binnenland.

De wijn is uiteraard biologisch, maar ook de verpakking is zo duurzaam mogelijk: gerecycled glas, gerecycled papier, en men gebruikt zelfs plantaardige inkt. lauratae lauretae purato laurate

€ 47,70 per doos
Inloggen om korting op deze wijn te krijgen

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

http://www.wijngemak.nl/lauratae-nero-davola-rose