Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Calusari Cabernet Sauvignon

Rijp fruit vol zacht sappig | Roemeniƫ

Lekker bij: Aperitief, Kaas, Lichte vleesgerechten, Pasta, Vederwild (fazant,patrijs,kwartel), Wijn voor elke dag / feestje

Deze Cabernet Sauvignon zal je versteld doen staan over de kwaliteit van Roemeense wijnen. Deze wijn zit qua geur en smaak boordevol rijp, zwoel rood fruit zoals cassis en bramen. De smaak is vol en sappig met milde tannines en een middellange afdronk.  

Serveer deze wijn bij diverse vleesgerechten, gegrilde eendenborst en bij niet te uitgesproken kazen. Tevens heerlijk om zo te drinken.

Roemenië is een land met een lange historie. De wijnindustrie kreeg in de 18e eeuw een impuls door de Duitsers die emigreerde van Bavaria naar dit gedeelte van Roemenië. Ze namen nieuwe technologie en werklust mee dat vandaag de dag nog steeds aan de basis staat van het succes van het wijnhuis Cramele Recas. De wijnen van Cramele Recas zijn wereldwijd geroemd om de uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

€ 5,99 per fles
€ 33,00 per doos
(€ 5,50 per fles)

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

http://www.wijngemak.nl/calusari-cabernet-sauvignon