Meest eenvoudige wijnshop
UNIEK! 6 wijnen naar eigen keuze voor doosprijs
Gratis bezorging vanaf 75,-
1000+ exclusieve wijnen
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning
Wijngemak
De webshop van Wijnhuis Wooning

Bollinger Special Cuvée Brut in luxe geschenkdoos

Frankrijk | Champagne

Bollinger Special Cuvée Brut in luxe geschenkdoos is een prachtige goudgele Champagne. Gerijpt, complex en rijk van smaak met tonen van toast, caramel, walnoten, peer, rijp fruit en champignons. Zachte mousse met lang aanhoudende bubbels. Een karaktervolle champagne met veel elegantie.

Deze Champagne is een uitstekend aperitief, of geniet ervan met mooie visgerechten of kreeft.

De Special Cuvée is een unieke creatie en vormt het vlaggenschip van het huis Bollinger. Jaar na jaar is de Special Cuvée constant van smaak in de kenmerkende, krachtige Bollinger stijl. Meer dan 65% van de druiven zijn afkomstig van eigen wijngaarden.

 

Sinds 1829 produceert Bollinger grootse champagnes met een krachtige, geraffineerde en complexe stijl. Bollinger streeft naar een constante perfectie tot in de details en hier blinken zij dan ook in uit, hun hoge kwaliteit champagne is lastig benaderbaar. De elegantie die zo typerend is voor champagne veroverde zelfs het Britse Koninklijk huis. In 1844 werd het prestigieuze predicaat Hofleverancier toegekend aan Bollinger door het hof.

€ 59,99 per stuk

Wijnkring Magazine

Meerdere keren per jaar brengen wij een wijn magazine uit boordevol verhalen en recepten. Wil je graag meer over wijn weten? Schrijf je dan in en ontvang het magazine thuis!

Lees het magazine

Klik hieronder voor de aanbiedingen

http://www.wijngemak.nl/bollinger-special-cuvee-brut-in-luxe-geschenkdoos